VA-projektör

Being on the Edge

Är du en erfaren VA-projektör med ett brinnande intresse av framtidssäkra och klimatsmarta lösningar? Vill du vara en del av ett engagerat gäng på ett företag som värdesätter personlig utveckling, tillit och livskvalitet?

Då kommer du passa perfekt hos oss!

 

Jobbeskrivning

Vi söker en VA-projektör med stort intresse för teknik och miljö! Vill du vara med och arbeta med de utmaningar vi står inför i enlighet med Parisavtalet? Då är Edge rätt plats för dig! Som person ser vi att du är kunskapssökande, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker att det är kul med utmaningar.

Du är van vid att arbeta i AutoCad och du har erfarenhet av projektering i 3D. Du har erfarenhet av yrkeslivet som VA-projektör och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av uppdragsledning.

Du kommer att delta i varierande och spännande projekt från start till mål – från förstudie till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara framtagandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Projekten kommer bland att annat att vara stadsmiljö, väg-/gatumiljö, bostadsgårdar, samt blågröngrå system #bluegreengrey.

Vi arbetar med systemlösningar av ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenutredningar, skyfallsutredningar samt ledningssamordning. I rollen som VA-projektör kommer du att arbeta med utredningar, projektering och dimensionering av vatten och avlopp.

Som VA-projektör kommer du att vara en del av en uppdragsorganisation bestående av kollegor och underkonsulter. Du kommer att ansvara för utredning och projektering av VA i flera uppdrag parallellt. I en del uppdrag kommer du att vara uppdragsansvarig och även ansvara för kommunikation, resursplanering, tidplan, ekonomi m.m. i uppdragen. Som stöd kommer du att ha vårt team av erfarna ingenjörer. Du kommer att ha stort eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas.

 

Vad vi erbjuder

Edge formar framtidens städer, infrastruktur och landskap – för livskvalitet i ett hållbart samhälle där människor vill vara ute. Vi är kreativa och kompetenta arkitekter och ingenjörer inom landskap, infrastruktur, vatten och miljö. Vårt gemensamma mål är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtiden. On the edge.

Livskvalitet är ett av våra starkaste värdeord. Därför tar vi hand om våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med såväl personlig utveckling som att bygga gruppen. Här är några konkreta exempel på hur livskvalitet tar sig uttryck på Edge:

  • Vi erbjuder möjlighet att välja mellan arbetstidsförkortning och friskvårdstid.
  • Vi ger ett generöst friskvårdsbidrag.
  • Du får miljöbonus om du cyklar till jobbet.
  • Vi bjuder på hälsosam frukost och frukt varje dag.
  • Alla medarbetare har tillgång till företagshälsovård.
  • Två extra semesterdagar till medarbetare som avstår flyget under ett år. Möjliggör för medarbetare att kunna resa klimatsmart på sin semester – tex med tåg.

Du har stora möjligheter att vidareutbilda och kompetensutveckla dig på Edge. Löpande kurser är en självklarhet och varje år åker vi på en inspirerande och lärorik studieresa. Vi har studerat små och stora projekt i bland annat Holland, Norge och Danmark. Vi gör också utflykter i mindre skala, som att besöka plantskolor, stenbrott och leverantörer.

Vi månar om en hjälpsam atmosfär på kontoret där vi stöttar och utvecklar varandra. Dessutom har vi kul tillsammans och ordnar flera uppskattade personalaktiviteter varje år.

 

Vårt kontor ligger i Malmö. Tjänsten avser heltid.
Tillträdesdag kommer att vara enligt överenskommelse.

Vill du vara on the edge?

 

Kontaktuppgifter för frågor:

Daniel Björnfors
Daniel.bjornfors@edges.se
010 – 174 70 21