VA-projektör

Är du on the edge?

 

TJÄNSTEN

Edge söker en VA-projektör med stort intresse för teknik och miljö till vårt kontor i Malmö. Du är en van projektör och är bekväm att driva projekt. Du har god kompetens inom AutoCAD och vi ser gärna att du har erfarenhet inom projektering i 3D. Som VA-projektör har du ett brinnande intresse av mångfunktionella, klimatsmarta och framtidssäkra lösningar. Som person är du kunskapssökande, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker det är kul med utmaningar.

Edge är ett personligt och innovativt företag med lång erfarenhet inom landskapsarkitektur, mark, infrastruktur och VA, med en särskild inriktning på dagvattenlösningar inom blågröngrå system. Du kommer att ingå i ett team av VA-ingenjörer, men även arbeta nära tillsammans med övriga kollegor på gata, mark och landskap. Edge värdesätter öppna processer, goda dialoger och samarbete mellan teamen.

Du kommer att delta i varierade och spännande projekt från start till mål – från förstudie till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara framtagandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Vi arbetar med allt från parker, torg, bostadsgårdar, skolor, gator, dagvatten och BGG-system. Innovation ligger oss varmt om hjärtat, där vi fungerar som en länk mellan forskning och verklighet. Vi är bland annat involverade i ett stort antal Vinnovaprojekt och har samarbeten med universitet och högskolor.

Vi drivs av nyfikenhet, engagemang och nytänkande för att hitta de framtidssäkra och klimatsmarta lösningar som nu behövs. Tillsammans arbetar vi för att möta de alltmer föränderliga behoven i vårt samhälle. On the edge.

 

JOBBA HOS OSS

Vi arbetar utifrån värdegrunden livskvalitet, hållbar utveckling och kompetens. Värdegrunden styr vårt agerande och kännetecknar Edge, både internt och externt – hur vi genomför vårt arbete, hur vi bemöter varandra och hur vi förhåller oss till vår omvärld.

Fokuset på dig som medarbetare är stort och hjärtligt, med målet att få alla att utvecklas efter sin fulla potential. Vi värdesätter personlig utveckling, tillit och livskvalitet. Utifrån ditt intresse och engagemang har du alla möjligheter att påverka såväl din egen som företagets väg in i en spännande framtid.

Det vi gör tillsammans är mycket viktigt för oss. Vi har årligen en rad olika aktiviteter som vi genomför, så som studieresa inom tågavstånd, studiebesök och olika teamaktiviteter.

Vi erbjuder bland annat:

  • Möjlighet att välja mellan arbetstidsförkortning och friskvårdstid.
  • Generöst friskvårdsbidrag.
  • Miljöbonus om du cyklar till jobbet.
  • Hälsosam frukost och frukt varje dag.
  • Tillgång till företagshälsovård.
  • Flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Två extra semesterdagar till medarbetare som avstår flyget under aktuellt år.

 

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning, heltid. Kontoret ligger i Malmö.

 

ANSÖKAN

Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Daniel Björnfors, Team Leader Civil Design
Daniel.bjornfors@edges.se
010 – 174 70 21