Hitta till oss!

Vi finns vid Lokstallarna i Kirseberg!
Vi sitter i SJ’s gamla anrika lokaler på lokstallarna i Kirseberg. Kontoret ligger i en gammal magasinsbyggnad som tidigare var en del av järnvägsverkstaden på Kirseberg. Du hittar vår entré på den östra gaveln av den stora magasinsbyggnaden till höger om grindarna till Lokstallsområdet, verkstadskontoret ingång 2.
Ring #001 på porttelefonen så öppnar vi för dig.

Känn dig som hemma hos oss – låna ett par tofflor!
Vi som arbetar här känner oss hemma och ställer av oss skorna i tamburen. Det är valfritt för besökare att ta av sig skorna men vi erbjuder lånetofflor.

Pälsdjur förekommer på kontoret – Ibland har vi besök av hundar på kontoret. Meddela oss gärna om du är pälsdjursallergiker!

Varmt välkommen till oss på edge!


OpenStreetMap Copyright & Privacy policy

Klicka på kartan för att navigera

Vägbeskrivning
Det är enkelt att ta sig till oss till fots, med cykel, med kollektivtrafik eller bil. Cykelparkering finns i anslutning till entrén. Med buss når du oss via linje 4 och hållplatsen Kirsebergs Kyrka. Anländer du med bil så finns det ett antal gratis parkeringsplatser märkta “edge” att tillgå.

Till fots
Du hittar vår entré på gaveln av den gamla magasinsbyggnaden, alldeles intill grindarna till Lokstallarna. Ring på porttelefonen så släpper vi in dig.

Cykel
Till oss går det lätt att cykla och det finns gott om parkeringsmöjligheter för cykel strax utanför kontoret vid entrén. Längs Södra Bulltoftavägen löper en cykelväg som förbinder Kirseberg med centrala Malmö och Valdemarsro. Sväng av Södra Bulltoftavägen och rör dig in ca 70 meter in mot grindarna till lokstallarna och parkera din cykel i ställen intill staketet.

Buss
Stadsbuss nummer fyra 4 stannar på hållplatsen Kirsebergs kyrka ett par minuters gångväg från Kontoret. Du når oss närmast genom att gå söderut på Sperlingsgatan och sedan svänger du vänster för att fortsätta österut på Södra Bulltoftavägen ca 150m och svänger sedan söderut rakt över parkeringen och fortsätter ytterligare 70m.

Tåg
Med tåg når du oss närmast från Östervärns station. Promenera 10 minuter österut längs Södra Bulltoftavägen och sväng höger in mot grindarna till lokstallarna efter 600 meter. Fortsätt sedan ytterligare 70 meter in mot grindarna till området. Entrén finner du sedan på den östra gaveln av den gamla magasinsbyggnaden.

Bil
Om du besöker oss med bil når du oss enklast via Inre Ringvägen, trafikplats Valdemarsro. Följ Vattenverksvägen västerut och fortsätt in på Södra Bulltoftavägen. I höjd med Bulltofta kött svänger du vänster in mot lokstallarna. Parkeringsplatser för besökande finns på höger sida, placerade 5-35 meter från infarten från Södra Bulltoftavägen. Platserna är märkta ”edge”. Lägg inte på parkeringsbiljett för då riskerar du böter.