Är du on the Edge?

 

 

UPPDRAGSANSVARIG LANDSKAPSARKITEKT

Är du on the edge?

 

Edge söker till vårt kontor i Malmö en uppdragsansvarig landskapsarkitekt. Du har god gestaltningsförmåga och projekteringsvana, samt vana att driva projekt. Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet från att arbeta i tidiga skeden och/eller projektering i 3D är det ett plus.

Edge är ett personligt och innovativt företag med lång erfarenhet inom landskapsarkitektur, mark, infrastruktur, VA och då särskilt dagvattenlösningar inom BGG-system. Du kommer att ingå i ett team av landskapsarkitekter, men även arbeta nära tillsammans med övriga kollegor. Edge värdesätter öppna processer, goda dialoger och samarbete mellan teamen.

Våra uppdrag sträcker sig genom hela processen, från dialog och koncept-stadie, till realiserat projekt. Vi arbetar med allt ifrån parker, torg, bostadsgårdar, skolor, gator och dagvatten. Innovation ligger oss särskilt varmt om hjärtat, där vi fungerar som en brygga mellan forskning och verklighet. Vi är bland annat involverade i ett stort antal Vinnovaprojekt och har samarbeten med universitet och högskolor.

Vi drivs av nyfikenhet, engagemang och framför allt nytänkande för att hitta de framtidssäkra och klimatsmarta lösningar som nu behövs. Tillsammans arbetar vi för att möta de alltmer föränderliga behoven i vårt samhälle. On the edge.

 

JOBBA HOS OSS

Vår värdegrund består av livskvalitet, hållbar utveckling och kompetens. Värdegrunden styr vårt agerande och kännetecknar Edge, både internt och externt – hur vi genomför vårt arbete, hur vi bemöter varandra och hur vi förhåller oss till vår omvärld.

Fokuset på dig som medarbetare är stort och hjärtligt, med målet att få alla att utvecklas efter sin fulla potential. Vi värdesätter personlig utveckling, tillit och livskvalitet. Utifrån ditt intresse och engagemang har du alla möjligheter att påverka såväl din egen som företagets väg in i en spännande framtid.

Det vi gör tillsammans är mycket viktigt för oss. Vi har årligen en rad olika aktiviteter som vi genomför, så som studieresa inom tågavstånd, studiebesök till olika teamaktiviteter.

Hos oss får du bl.a.

  • Möjlighet att välja mellan arbetstidsförkortning och friskvårdstid.
  • Generöst friskvårdsbidrag.
  • Miljöbonus om du cyklar till jobbet.
  • Hälsosam frukost och frukt varje dag.
  • Tillgång till företagshälsovård.
  • Flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Två extra semesterdagar till medarbetare som avstår flyget under aktuellt år.

 

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning, heltid.

 

ANSÖKAN

Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Hanna Centervall, Team Leader Landscape
hanna.centervall@edges.se
010 – 174 70 24