VA-projektör

Vi söker en erfaren VA-projektör med stort intresse för teknik och miljö!

Du har ett brinnande intresse av framtidssäkra och klimatsmarta lösningar som matchar Parisavtalet och de utmaningar som vi står inför. Som person är du kunskapssökande, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker att det är kul med utmaningar.

Du är van vid att hantera programvarorna i Office och AutoCad och du har erfarenhet av projektering i 3D. Du har erfarenhet av yrkeslivet som VA-projektör och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av uppdragsledning.

Vad erbjuder vi?

Livskvalitet är ett av våra starkaste värdeord. Därför tar vi hand om våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med såväl personlig utveckling som att bygga gruppen.

Du kommer att delta i varierande och spännande projekt från start till mål – från förstudie till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara framtagandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Projekten kommer bland att annat att vara stadsmiljö, väg-/gatumiljö, bostadsgårdar, samt blågröngrå system #bluegreengrey

Som VA-projektör kommer du att vara en del av en uppdragsorganisation bestående av kollegor och underkonsulter. Du kommer att ansvara för utredning och projektering av VA i flera uppdrag parallellt. I en del uppdrag kommer du att vara uppdragsansvarig och även ansvara för kommunikation, resursplanering, tidplan, ekonomi m.m. i uppdragen. Som stöd kommer du att ha vårt team av erfarna ingenjörer och landskapsarkitekter. Du kommer att ha stort eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas.

Tjänsten avser heltid. Tillträdesdag kommer att vara enligt överenskommelse.

Vill du vara on the edge?

Mejla din ansökan till jorgen.andersson@edges.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.