Landskapsingenjör

Being on the Edge

Är du en driven landskapsingenjör med ett extra intresse av dagvatten? Vill du vara med och lösa framtidens utmaningar tillsammans med kompetenta kollegor? Då tror vi att du kommer trivas hos oss!

Som landskapsingenjör på Edge blir du en viktig del av ett företag som värdesätter engagemang, personlig utveckling och livskvalitet.

 

Jobbeskrivning

Vi söker en landskapsingenjör med stort intresse för teknik och markprojektering. Som person är du kunskapssökande, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker att det är kul med utmaningar. Du är van vid att hantera programvarorna i Office och AutoCad. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet av yrkeslivet som landskapsingenjör och kan leda projekt.

Du kommer att delta i varierande och spännande projekt från start till mål – från skiss till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara framtagandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för mark- och VA-entreprenader. Projekten kommer att annat att vara bostadsgårdar, gröna tak, gator, blågröna dagvattensystem m.m. Som stöd kommer du att ha vårt team av erfarna ingenjörer, landskapsingenjörer och landskapsarkitekter. Du kommer att ha eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas.

 

Vad vi erbjuder

Edge formar framtidens städer, infrastruktur och landskap – för livskvalitet i ett hållbart samhälle där människor vill vara ute. Vi är kreativa och kompetenta arkitekter och ingenjörer inom landskap, infrastruktur, vatten och miljö. Vårt gemensamma mål är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtiden. On the edge.

Livskvalitet är ett av våra starkaste värdeord. Därför tar vi hand om våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med såväl personlig utveckling som att bygga gruppen. Här är några konkreta exempel på hur livskvalitet tar sig uttryck på Edge:

  • Vi erbjuder möjlighet att välja mellan arbetstidsförkortning och friskvårdstid.
  • Vi ger ett generöst friskvårdsbidrag.
  • Du får miljöbonus om du cyklar till jobbet.
  • Vi bjuder på hälsosam frukost och frukt varje dag.
  • Alla medarbetare har tillgång till företagshälsovård.
  • Två extra semesterdagar till medarbetare som avstår flyget under ett år. Möjliggör för medarbetare att kunna resa klimatsmart på sin semester – tex med tåg.

Du har stora möjligheter att vidareutbilda och kompetensutveckla dig på Edge. Löpande kurser är en självklarhet och varje år åker vi på en inspirerande och lärorik studieresa. Vi har studerat små och stora projekt i bland annat Holland, Norge och Danmark. Vi gör också utflykter i mindre skala, som att besöka plantskolor, stenbrott och leverantörer.

Vi månar om en hjälpsam atmosfär på kontoret där vi stöttar och utvecklar varandra. Dessutom har vi kul tillsammans och ordnar flera uppskattade personalaktiviteter varje år.

 

Vårt kontor ligger i Malmö. Tjänsten avser heltid.

Tillträdesdag kommer att vara enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Vill du vara on the edge?

 

Kontaktuppgifter för frågor:

Daniel Björnfors

Daniel.bjornfors@edges.se

010 – 174 70 21