Mark- och gatuprojektörer

Vi söker två mark- och gatuprojektörer med stort intresse för teknik och utformning. Som person är du kunskapssökande, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker att det är kul med utmaningar. Du är van vid att hantera programvarorna i Office och AutoCad. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektering i 3D.

Den ena tjänsten avser uppdragsledande mark- och gatuprojektör. Du har erfarenhet av yrkeslivet som mark- och gatuprojektör och vi ser det som meriterande om du har lång erfarenhet av uppdragsledning.

Den andra tjänsten avser handläggande mark- och gatuprojektör. Du är ingenjör och har eventuellt några års erfarenhet av yrkeslivet.

Vad erbjuder vi?

Livskvalitet är ett av våra starkaste värdeord. Därför tar vi hand om våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med såväl personlig utveckling som att bygga gruppen.

Du kommer att delta i varierande och spännande projekt från start till mål – från skiss till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara framtagandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Projekten kommer bland att annat att vara stadsmiljö, väg-/gatumiljö, bostadsgårdar, samt blågröna dagvattensystem t.ex. regnträdgårdar.

Som uppdragsledande mark- och gatuprojektör kommer du att driva egna uppdrag. Du kommer att vara navet i uppdragsorganisationen bestående av kollegor och underkonsulter. Du kommer att ansvara för teknik, utformning, kommunikation, resursplanering, tidplan, ekonomi m.m. i uppdragen. Som stöd kommer du att ha vårt team av erfarna ingenjörer, landskapsingenjörer och landskapsarkitekter. Du kommer att ha eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas.

Som handläggande mark- och gatuprojektör kommer du att vara en del av en uppdragsorganisation bestående av kollegor och underkonsulter. Du kommer att ansvara för delmoment i projekten t.ex. utformning, linjeföring, nivåsättning, dimensionering m.m. Som stöd kommer du att ha vårt team av erfarna ingenjörer, landskapsingenjörer och landskapsarkitekter. Du kommer att ha eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas.

Tjänsterna avser heltid. Tillträdesdag kommer att vara enligt överenskommelse.

Vill du vara on the edge?

Mejla din ansökan till jorgen.andersson@edges.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.