Landskapsarkitekt

Är du vår nya kollega? Vi söker en erfaren och visionär designer med ett brinnande intresse för stadsmiljö och hållbar utveckling. Som person är du kreativ, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker att det är kul med utmaningar. Du har lätt för att uttrycka dig i text och bild och du är van vid att hantera de vanliga programvarorna för att skriva, rita, projektera och illustrera.

Du kommer att delta i varierande och spännande projekt från start till mål – från skiss till bygghandling. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Projekten kommer bl.a. omfatta stadsmiljö, bostadsområden, bostadsgårdar, förskolor, skolor, äldreboenden samt park- och naturmiljö. Edge ligger i täten avseende utvecklingen av grönblåa system för fördröjning av dagvatten, något du aktivt kommer att ta del av i projekten.

Din huvudsakliga roll i projekten kommer att vara projektledning, design och projektering. Du kommer att ha stort eget ansvar och goda möjligheter att fortsätta utvecklas. Du kommer att jobba i vårt team av landskapsarkitekter och ingenjörer, där du aktivt delar med dig av dina idéer och får stöd av dina kollegor. Tillsammans når vi längre.

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträdesdag enligt överenskommelse. Mejla din ansökan till jeanette.nilsson@edges.se